2013. január 23., szerda

CSALÁDHÁLÓ PONT LETTÜNK

A második Családháló.pont,
 Baján a Bajai Baptista Gyülekezet Baba - Mama Körében nyílt meg 
2012 január 12-én 10 órakor.


Ünnepélyes keretek között került átadásra a cím, és a pályázaton nyert játékok egy része. 
Az alkalmon részt vett Gesztes Olympia, országos Családháló koordinátor, a cím és a játékok átadója, 
a Baja Televízió munkatársai, a Gyülekezet lelkipásztora, és a Baba-Mama kör családjai.

"A Családháló online családi magazin másfél éve indult, azért, hogy a családot, mint értéket mutassa fel és egyúttal hasznos és értékes olvasmányt biztosítson a családoknak. Olvashatnak itt párkapcsolati kérdésektől a gyermeknevelésen át, háztartási tippekig. Írunk cikkeket a családok, gyermekek helyzetéről az egész világon és szép és megrázó történeteket korábbi időkből is. Mindezek mellett praktikus tanácsokkal is ellátjuk olvasóinkat és néha hírességek családjáról is hírt adunk.
A Családháló online családmagazin számára a híradás mellett a közösségteremtés is fontos, mára népes olvasótáborunk van és sok rajongónk a facebookon, de azt szeretnék, ha nemcsak virtuális közösség legyünk. Októberben ezért pályázatot írtunk ki Családháló.pontok létrehozására. Családi közösségek pályázatait vártuk, akik hosszútávon gondolkodnak, rendszeresen találkoznak, nyitottak más családok felé is, és akik szívesen válnak egy hálózat tagjává, és azonosulnak a Családháló céljaival. Most első körben 11 babasarokkal örvendeztethettük meg családcsoportokat, és további 70 pályázóknak Családháló.pont címet adományozunk. A hálózat tagjai számára a családháló közös rendezvényeket tart majd, információkat, előadásokat kínál családot érintő kérdésekben, de a lehetőségek köre folyamatos bővül, ahogy a hálózat fejlődik, hiszen várjuk a résztvevők javaslatait, kezdeményezéseit is. Egymást segítő közösségeket szeretnének összefogni.

Három kezdeményezést szeretnék bejelenteni:

1, Házasság hete
2, Használt Babasarok
Ennek keretében azok a Családháló.pontok jelentkezhetnek, akik még nem nyertek ilyet.
3, Regionális találkozók"
Családháló, Gesztes Olympia
A BABASAROK, AHOVÁ A CSALÁDHÁLÓ PÁLYÁZATON A JÁTÉKOKAT/BÚTOROKAT NYERTÜK
Kapott címünk
Mit rejt az ajándékdoboz?
Nádas Gergely munkáit http://www.abndesign.hu
Süni bábot

Katicát
Cicust
Lány bábot
: o )
Burkus kutyát

Az ajándékok egy része készül: Polcos szekrény, és asztali bábparaván!
Ha kíváncsiak vagytok a végeredményre, nézzetek be máskor is!


A BAPTISTA EGYHÁZ ÁLLÁSPONTJA A HÁZASSÁGRÓL:


A Magyarországi Baptista Egyház - a Szentírás alapján vallja és hirdeti, hogy a házasság kizárólagosan egy férfi és egy nő egész életre szóló szövetsége. Hisszük, hogy csak az ilyen házasság és az erre épülő család biztosíthatja a házastársak javát, a gyermekek jövendőjét, a nemzet és a teljes emberi közösség Istentől rendelt fennmaradását, és az egymást követő generációk testi-lelki épségét, stabilitását.

                  Bizonyosak vagyunk abban, hogy magyar nemzetünk számára nem az ettől eltérő - újabban egyre nagyobb teret nyerő - együttélési formák elismerése, és bármiféle, bárminemű bátorítása jelenti a követendő utat.

                  A Magyarországi Baptista Egyház Szentírásra épülő, értékőrző és értékközvetítő szolgálatában - a társadalmi környezet esetleges negatív változásaitól függetlenül - a jövőben is az évezredes keresztyén családmodellt tartja követendőnek, és tanításában ezt ajánlja kizárólagosan elfogadható mintának.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése